Verkoelende handdoek | directe verkoeling bij warm weer, yoga, fitness en andere sporten.

Verkoelende handdoek

Een verkoelende handdoek wat mag ik ervan verwachten?

De verkoelende handdoek brengt fijne frisse verkoeling waar jij het echt nodig hebt, door zijn lengte en huid vriendelijke duurzame dunne stof overal te gebruiken op de directe blote huid en zorgt voor een totale lagere lichaamstemperatuur. Hij werkt door middel van verdamping, de verkoelende handdoek absorbeert water wat verdampt en koelte afgeeft.

De verkoelende handdoek is heel eenvoudig maar zeer effectief in zijn gebruik. Een paar seconde in enkel koud water dan even uitwringen en daarna uitschudden en hup hij is al klaar voor gebruik Zo simpel en snel is hij klaar voor frisse verkoeling. Niet meer koud genoeg voor je dan simpel weg de verkoelende handdoek weer in koud water en de stappen verder  herhalen Zo gemakkelijk werkt hij en hij is ook daarom zeer duurzaam.

Tevens is hij ook te gebruiken als koelkompres bij bijvoorbeeld kneuzingen of zonnebrand ook is hij super geschikt voor de diverse sporten, fitness, yoga, fietsen, wandelen maar ook voor de harde werkers, reizigers en avonturiers of die vervelende opvliegers of zweetaanvallen en al je hoofdpijnklachten De verkoelende handdoek is zeer oplossingsgericht en past altijd zonder dat hij je bewegingsvrijheid aantast. Verder draagt hij heerlijk luchtig door zijn fijne dunne stof.

Dus kom maar op zweetdruppels de verkoelende handdoek kan jullie aan!

Kies daarom uit ons zeer ruime assortiment jouw favoriete maat, kleur en design en laat je van je beste kant zien.

Beslist mooi voor vandaag en goed voor morgen!


Afmeting
Sorteer op:
 
 
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Meer weten? Bekijk ons privacy beleid.
SLUITEN