Koelsjaal kopen? | Heerlijke verkoeling voor mensen | Alle koelsjaals

Koelsjaal

Wat is nou eigenlijk het doel van een koelsjaal, wat kun je ervan verwachten en voor wie is hij nu eigenlijk geschikt?

Nou daar gaan we even frisse helderheid in geven voor je.

De sjaal is ontworpen om langdurige lichaamswarmte kwijt te raken. In je nek zitten zoals je weet slagaderen, deze stromen dus langs je koelsjaal en die verkoelt je bloed door middel van verdamping van de sjaal. Dit verkoelende bloed stroomt weer verder door je verhitte lichaam wat dus zo verder afkoelt. De koelsjaal is eigenlijk voor iedereen geschikt behalve voor de mensen die een allergie hebben voor de stof of de vulling van de koelkristallen. Hij is uitermate geschikt voor MS-patiënten of hoofdpijn en migraine, maar ook voor chemotherapie en nare opvliegers kan hij heel goed gebruikt worden.

De koelsjaal is vrij snel geladen. Het enige wat je nodig hebt is koud water en een minuut of 20 aan tijd en dan is hij dus geladen maar wel nat. Wij snappen dat een natte koelsjaal niet altijd prettig aanvoelt, maar ook daar hebben we een tip voor zodat je de koelsjaal snel kan gebruiken, want je hebt hem simpel weg gewoon snel nodig. Dus de tip om de koelsjaal snel op te laten drogen is; leg hem op een droge handdoek of hang hem even buiten in de wind. Bijkomend voordeel, dit gaat ook overbelading tegen omdat het overtollige water wat nog in de stof van de koelsjaal zit niet opgenomen kan worden door de koelkristallen zodat deze mooi op maat blijven. De koelsjaal blijft een aantal dagen werkzaam.

De koelsjaal is ook een zeer duurzaam product want je kan hem elke keer opnieuw gebruiken als je de koelsjaal weer even in koud water dompelt.

Koelsjaal kopen?

Je kunt ze online bij ons bestellen, wij hebben ze in tientallen kleuren en designs dus er zit er gegarandeerd eentje bij voor je. Welke de leukste is? Wij durven het niet te zeggen, het is een nek aan nek race!


Sorteer op:
 
Koelsjaal Red


InStock
7.95

Koelsjaal White


InStock
7.95

Koelsjaal Navy Blauw


InStock
7.95

Koelsjaal Orange


InStock
7.95

Koelsjaal Zwart


InStock
7.95

Koelsjaal White Dotted


InStock
7.95

Koelsjaal Light Blue


InStock
7.95

Koelsjaal Blue Dotted


InStock
7.95

Koelsjaal Pink


InStock
7.95

Koelsjaal Pink Dotted


InStock
7.95

Koelsjaal Lime Groen


InStock
7.95

Koelsjaal Green Dotted


InStock
7.95

Koelsjaal Lichtgeel


InStock
7.95

Koelsjaal Yellow


InStock
7.95

Koelsjaal Taupe


InStock
7.95

Koelsjaal Printed Red


InStock
7.95

Koelsjaal Printed Black


InStock
7.95

Koelsjaal Printed Blue


InStock
7.95

Koelsjaal Violet


InStock
7.95

Koelsjaal Grijs


InStock
7.95

Koelsjaal Bloem


InStock
7.95

Koelsjaal Margrietjes


InStock
7.95

Koelsjaal Geel Gestipt


InStock
7.95

Koelsjaal Rainbow


InStock
7.95

Koelsjaal Geruit


InStock
7.95

Koelsjaal Striped Pink


InStock
7.95

 
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Meer weten? Bekijk ons privacy beleid.
SLUITEN