Kids Cooling Skully Cool Blue - LekkerVerkoelend.nl

Kids Cooling Skully Cool Blue

Kids Cooling Skully Cool Blue
Kids Cooling Skully Cool Blue
12.45
InStock
Uitverkocht
Kijk hoe leuk!

Een Skully met een vrolijk printje voor de zonnige dagen. Want in de zomer is het nu eenmaal buitenspeel weer maar we willen natuurlijk wel de kleintjes beschermen. Zo houden we het hoofd koel van onze kleine zonnestraaltjes.

Hoe werkt hij: in je hoofd en nek zitten slagaderen het bloed dat daardoor stroomt wordt dan gekoeld door het gel in de cooling skully en het gekoelde bloed stroomt verder door heel je lichaam waardoor je hele lichaam verkoeld.

Wat moet je doen om hem te activeren dat is heel simpel even in koud water onderdompelen dan uitwringen en hup op je verhitte hoofd. Hij blijft werkzaam voor een paar dagen en dan weer even onderdompelen en hij is weer klaar voor je hoofd verkoeling.

Hij is ontworpen om langdurige lichaamswarmte kwijt te raken.

In deze kleur zijn er ook koelpolsbanden verkrijgbaar.

Lees de gebruiksaanwijzing (hieronder) van je Aqua Coolkeeper product helemaal door voordat je hem in gebruik neemt en pas op voor overbelading, dus laat je Aqua Coolkeeper product vooral niet te dik worden!

Download hier de Aqua Coolkeeper gebruiksaanwijzing:

Aqua Coolkeeper gebruiksaanwijzing | Zo werkt je Aqua Coolkeeper


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Meer weten? Bekijk ons privacy beleid.
SLUITEN